Lördag 20 april 2024Logga inTeam
Historisk sida - Ej uppdaterad dom senaste 100 åren

Oldsmobile Cutlass
DDracing
Ola Dahlblom kör i klassen Competition.
DDracing är ett av flera team i klubben som gör 4-sekunders repor på 201 m.

www.ddracing.se


Sponsorer välkomnas!
Peo Racing Team
Peo Racing kör Suzuki GSXR 1100 -92 i klassen Pro Street Bike där han förövrigt placerade sig som 2:a 2002. Hojen är sänkt både fram och bak. Motorn är utrustad med en TD 04-15 turbo ifrån en Mitsubishi samt en laddluftskylare byggd av Marklund, och ger ca 230 Hkr på bakhjulet vid 0.9 bar laddtryck. Peo skulle gärna vilja prova med en TD 04-19 istället som skulle kunna ge ca 360hkr.

Förare: Pär-Eve Ottosson
Mekaniker: Ola Lindqvist
Övriga i teamet: Anette och Towe Ottosson plus övriga inom familjen

Teamet nås på tel 0451-61112

0-200km/tim på ca 4,5sek
GTO-66
"Sveriges snabbaste gatbil" enl tidningen Bilsport 2003,2004 samt 2005

"Inte bara Sveriges och Europas utan även Världens extremaste gatbil! Utan tvekan!" skrev Power Magazine

www.gto66.se
Team Glueharbor Racing

www.glueharbor.com
Lorentzon & Möller Top Fuel Team

www.tf25.com

Ny bild minsann...
Team Bloody Mary
Team Bloody Mary består av Bertil Bernersson, Jonas och Anders Hall. Teamet har tävlat ett antal år med sin Camaro -69:a och har hunnit skaffa sig ett flertal meriter med en lustgasad Cheva bigblock motor under huven, men nu har dom fått den därninga turbo febern.
Turbo Camaron HässleholmBerras Camaro
Berras Camaro
Berra (Bertil Bernersson), som för övrigt är ordförande i HDRK, kör en Camaro -69. Han har ägt bilen sen "nittonhundrafrösihjäl" (78) och har "rajsat" flitigt i många år med gott resultat. Motorn är en Cheva big block på 427cui med diverse hej å hå delar och naturligtvis, om det skulle behövas, så kopplas lustgasen in.

Berra har dom senaste åren tävlat i klassen Standard Street och år 2001 lyckades han vinna nämda klass.

Yamaha FZR 1000 Webmastern
Har egentligen inte kört något sen förra sekelskiftet, men hann med en och annan repa under 90-talet. En tredje plats på Bike Weekend Västerås -97 samt en seger ute på Rinkaby -96 är något av det som mäktades med på den tiden det begav sig.

Hjärtat finns först och främst hos tvåhjulingar, företrädesvis då sådana av "The Tuning Fork Brand" och en comeback är möjligen nära förestående, givetvis med samma hoj isåfall.

 
Om du som medlem i HDRK vill vara med här, så släng iväg ett email till Webmastern och bifoga lite relevant info samt bild. Om du redan är med och vill komplettera eller ändra befintliga uppgifter, så går givetvis detta bra också. En uppdaterad hemsida är aldrig fel...